Warning: Use of undefined constant ‘UPDRAFTPLUS_NO_BINZIP’ - assumed '‘UPDRAFTPLUS_NO_BINZIP’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/strikogstil.dk/public_html/wp-config.php on line 85
Om Strik & Stil - Find fortrolighedspolitik og handelsbestemmelser her

Om Strik & Stil – Fortrolighedspolitik & Handelsbetingelser

Du er her: :/Om Strik & Stil – Fortrolighedspolitik & Handelsbetingelser
Om Strik & Stil – Fortrolighedspolitik & Handelsbetingelser2017-04-09T20:07:17+00:00

Fortrolighedspolitik

Denne Fortrolighedspolitik beskytter personlige oplysninger ved at regulere Strik & Stil’s brug af de oplysninger som du stiller til rĂĄdighed, nĂĄr du bruger Strik & Stil’s hjemmeside. Strik & Stil er forpligtet til at beskytte alle brugeres fortrolige oplysninger, nĂĄr disse er online. Fortrolighedpolitikken har til formĂĄl at fastlægge klare retningslinjer for Strik & Stil’s mĂĄde at behandle data pĂĄ.

Samtykke
Du giver dit samtykke til, at vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik, når du tilmelder dig vores service og ved at benytte denne hjemmeside. Vi forpligter os til at placere en regelmæssigt opdateret udgave af Fortrolighedspolitik på hjemmesiden. Hvis vi foretager ændringer, vil disse tillige blive lagt ud på hjemmesiden.

Oplysninger vi indsamler:
Browsing på vores hjemmeside kræver ingen oplysninger, der identificerer brugeren.
Strik & Stil kræver, at abonnenter afgiver de personlige oplysninger, som er nødvendige for at vi kan sende de ønskede e-mails notifikationer til abonnenterne. Nogle af de krævede oplysninger er obligatoriske og klart markeret på registreringsformularen. Udfyldning af andre felter er frivillig.

Vi vil muligvis automatisk indsamle ikke-personlige oplysninger om dig, sĂĄ som hvilken type internet-browser du bruger eller om den hjemmeside, fra hvilken du klikkede dig videre til vores hjemmeside. Du kan ikke identificeres ud fra disse oplysninger, og vi bruger dem kun til at stille en effektiv service til rĂĄdighed pĂĄ vores hjemmeside.

Hvem vi deler oplysninger med og hvilke muligheder De har
Vi sælger, distribuerer eller lejer ikke dine personlige oplysninger til tredjepart medmindre vi har din tilladelse hertil, eller med mindre loven kræver det.

SamarbejdsomrĂĄde.
Vi forbeholder os ret til at kontakte dig via e-mail, telefon eller fax i forbindelse med administrationen af din konto.
Strik & Stil vil, på din anmodning, fjerne ethvert abonnement (og de dertil knyttede personlige oplysninger) fra vores database. Dette kan imidlertid medføre, at dit abonnement på e-mail notifikationer ophæves, idet vi er nødt til at have en vis mængde oplysninger for at kunne oprette og administrere din konto.

Vi forbeholder os retten til at have adgang til og til at fremlægge individuelt identificérbare oplysninger med henblik på at overholde gældende lovgivning, domstolsafgørelser og lovlige myndighedskrav, og for at kunne drive systemerne korrekt og for at beskytte os selv og vores brugere.

Cookies
En cookie er et lille stykke tekst, som beder om tilladelse til at blive placeret på din computers harddisk. Når du har givet samtykke hertil (eller din browser automatisk har givet tilladelse, hvis den er sat op til at gøre dette) tilføjer din browser denne tekst i en lille datafil.
Vi bruger logstatistik til at identificere hvilke sider, der besøges. Dette hjælper os til at analysere data om trafik på hjemmesiden og til at forbedre vores hjemmeside og dermed skræddersy den til kundernes behov. Vi bruger kun disse oplysninger til statistiske analyseformål og fjerner derefter oplysningerne fra systemet. Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger indgår i vores logstatistik, kan du muligvis ikke bruge hjemmesiden.

Links:
Denne hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider. Vær venligst opmærksom på, at Strik & Stil ikke er ansvarlig for fortrolighed eller indhold på sådanne andre hjemmesider, og at Strik & Stil derfor ikke påtager sig noget ansvar i forhold til sådanne hjemmesider. Derudover godkender Strik & Stil ikke noget produkt eller nogen service, der optræder på nogen tredjeparts hjemmeside. Du bør selv udvise forsigtighed og undersøge reglerne for beskyttelse af personlige oplysninger på sådanne hjemmesider.

Meddelelse om ændringer
Hvis vi beslutter at foretage ændringer i vores politik vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger, vil disse ændringer blive placeret på vores hjemmeside.

GĂĄ til butik

Tilmeld Nyhedsbrev

error: Content is protected !!
0

Din varekurv

Strik & Stil
Kontakt os
Har du lyst til at starte op med at være webshopejer. Så er her en rigtig god mulighed for netop dette. Webshoppen er komplet opsat og klar til brug
Tak. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
10% Rabat pĂĄ alle varer!
10% pĂĄ alt ogsĂĄ de varer som allerede er nedsatte.

Brug kuponkoden

Kuponkoden kan bruges i webshoppen og i butikken pĂĄ Kastetvej 50

Gælder til 25.6-17
Venlig hilsen<
Lisa Mariane Christensen
Kastevej 50
9000 Aalborg
Tlf: 2047 8289
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
juni rabat
Strik & Stil
Er overtaget af ny ejer og tager ikke i mod bestillinger endnu
Vi arbejder på snart at kunne begynde at sælge garn igen og håber at du vil vende tilbage til nye og spændende tiltag her på siden.

PĂĄ snarlig gensyn