Privatlivspolitik

Du er her: :/Privatlivspolitik
Privatlivspolitik2018-06-05T09:32:40+00:00

Hvem er vi

Strik & Stil – Din Garnbutik i Vestbyen

Vores webstedsadresse er: https://www.strikogstil.dk.

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger
Behandling af personoplysninger
I forbindelse med din tilmeldelse af nyhedsbrev samt betaling for produkter hos Strik & Stil Aalborg har du indtastet/formidlet en række personoplysninger, herunder særligt

Dit navn
Din e-mailadresse
Dit telefonnummer

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrev samt oplysninger vedr. køb af produkter, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af at formidle dig nyheder og fakturerer og sende produkter.
Behandling af personoplysninger – samtykke
Hvis du har sat kryds i boksen ”Ved at indsende ovenstående data, giver jeg hermed mit samtykke til, at Strik & Stil må behandle mine data.”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om din tilmelding og fakturering hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os samt evt. opsige din konto.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@svdesign.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine person- og samtykkeoplysninger ved tilmelding af vores nyhedsbreve (mailchimp). Vi har indgået databehandleraftaler med denne databehandler, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Strik & Stil
Kastetvej 50
9000 Aalborg
Tlf.: +45 2047 8289
E-mail: info@strikogstil.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 84 måneder efter, at du har modtaget din vare.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Tilmeld Nyhedsbrev

Strik & Stil's webshop er netop solgt. & igang med at blive opdateret til ny ejer. Vi tager derfor ikke imod bestillinger Afbryd

error: Content is protected !!
0

Din varekurv

Strik & Stil
Kontakt os
Har du lyst til at starte op med at være webshopejer. Så er her en rigtig god mulighed for netop dette. Webshoppen er komplet opsat og klar til brug
Tak. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
10% Rabat på alle varer!
10% på alt også de varer som allerede er nedsatte.

Brug kuponkoden

Kuponkoden kan bruges i webshoppen og i butikken på Kastetvej 50

Gælder til 25.6-17
Venlig hilsen<
Lisa Mariane Christensen
Kastevej 50
9000 Aalborg
Tlf: 2047 8289
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
juni rabat
Strik & Stil
Er overtaget af ny ejer og tager ikke i mod bestillinger endnu
Vi arbejder på snart at kunne begynde at sælge garn igen og håber at du vil vende tilbage til nye og spændende tiltag her på siden.

På snarlig gensyn